Skip to content

Empresa

Som una organització especialitzada en solucions industrials per a operacions de dosificació de fluids establerta l’any 1991.

Disposem de tècniques de dosificació avançades i innovadores, així com dels mitjans per dissenyar, estudiar i implementar diferents aplicacions, que junt a l’experiència acumulada en camps molt diversos, ens permeten oferir en tot moment solucions racionals, competitives i eficaces, adaptades a les necessitats de cada procés industrial.

COL·LABORADORS

Som partners de Iwashita Engineering Inc., empresa japonesa líder en tecnologies de dosificació, automatització i robotització de processos industrials sobretot pel que fa a microdosificació; i de l’empresa alemanya Scheugenpflug AG., especialista a més en aplicacions de productes bicomponents.

Aquestes col·laboracions ens permeten conèixer en tot moment les últimes innovacions en el sector, i desenvolupar i implementar sistemes propis de gran qualitat, per ampliar així la gamma de productes i mantenir la competitivitat en el mercat actual.

Scheugenpflug AG

MISSIÓ

Oferir tecnologia i suport expert en enginyeria de processos orientada a solucions industrials per a operacions de dosificació de fluids, amb una visió integral de tots els processos i l’adaptació a les necessitats dels nostres clients.

VISIÓ

Ser referent en tecnologia de dosificació de fluids i en creació de noves aplicacions industrials, per oferir els productes i serveis més adequats a cada aplicació.

Ser una organització dinàmica, flexible i eficient, generadora d’un entorn de treball amb personal qualificat, responsable i amb el repte de millorar contínuament per optimitzar els processos i tasques.

VALORS

ORIENTACIÓ AL CLIENT
Oferir solucions innovadores i competitives que donin resposta a les necessitats dels nostres clients i en facilitin els seus processos.

MOTIVACIÓ
No només fem el que estimem, sinó que estimem el que fem.

COMPROMÍS
Actuar amb responsabilitat i rigor en cada relació que mantenim i cada acció que realitzem.

QUALITAT
Aconseguir els més alts estàndards en excel·lència.

APRENENTATGE I MILLORA CONTINUA
Esforçar-nos per millorar contínuament en tot el que fem.

INNOVACIÓ
Fomentar el pensament creatiu i aplicar conceptes innovadors al desenvolupament dels nostres sistemes.

PROACTIVITAT I FLEXIBILITAT
Promoure la creació d’iniciatives que generin reptes i motivació.

CLIENTS

Arbó Boixader, S.L.
Automatismos Rijat, S.L.
Bielec, S.L.
bobinados-oses
CEGASA PORTABLE ENERGY, S.L.U.,
Danone, S.A.
Deima Ingenieros, S.A.
Doga, S.A.
Escoda Sabatés, S.A.
Gottak, S.L.
Huf Portuguesa, Lda
Iberhospitex, S.A.
Industrias Eléctricas Soler, S.A.
Lactalis Nestle
Mapro Sistemas de Ensayo, S.A.
NAGARES, SA
PIHER SENSORS & CONTROLS, S.A.
Premo. S.L.U.
Proyecma, S.A.
Wip Proyectos Industriales, S.L.